https://malomdulovillapark.hu/

Társasház építésére alkalmas telkek – 1661 m2

összesen: 4 db

Eladó építési telkek a Malomdűlőn a MalomErdő Villaparkban.

A telkek mérete 1661 m2. Társasházak – 4 X 8 – lakás építhető rá. Összesen: 1661 m2, egyben és külön külön is megvásárolható. Vannak rá kész tervek, de teljesen saját is tervezhető.

A lenti terv csak gondolatébresztő.

Mindenféle technikával építhető rá ház. Mi is ajánlunk technikákat, részletes leírással a itt a honlapon.

telek mérete: 1661 m2
építési övezet: LT-m-1 -LT-m-2
beépítési mód: szabadonálló
beépíthetősége: 20+5%
szintterületi mutató: 60%
épületmagasság: maximum 7,5 m
zöldfelület: minimum 60%

A csodaszép környezet bemutatása:
Óbuda határán, idilli környezetben épülő modern, minden igényt kielégítő lakóparki környezetben, kínálunk eladásra különböző m2 alapterületű telkeket, családi házak és társasházak építésére.

Az új parcellázású, déli fekvésű, panorámás építési terület, Solymár határában, a Pilis hegység Budapest felé eső kapujában, a külső Bécsi útról nyíló Téglagyári út fölött található, a Malomdűlőn, a Malomerdő Villaparkban egy 30 hektáros fejlesztési területen.

A terület a Pilis Budapest felé eső kapujában, álomszép természeti környezeteben, a Határ-réti patak, valamint a Fehér-hegy és a Vendel-hegy egybefüggő erdőségei által határolt déli lankákon terül el.

Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található. Az oktatási és minden egyéb intézmény, Óbudán és a környező településeken elérhetőek.

Gyere és nézd meg ezt a bámulatos helyet és egyeztess időpontot velem.

Meglévő tervek