https://malomdulovillapark.hu/

Hogy a nagyi is és a gyerek is közel legyen!

Társasházi luxus lakások

60 – 209 m2 között

Eladó társasházi luxus lakások a Malomdűlőben! 62 – 209 m2-ig. Minden lakáshoz tartozik terasz/tetőterasz és/vagy kert/tetőkert.

A terület a Pilis Budapest felé eső kapujában, álomszép természeti környezeteben, a Határ-réti patak, valamint a Fehér-hegy és a Vendel-hegy egybefüggő erdőségei által határolt déli lankákon terül el.

A Malomdűlőn MalomErdőVillapark projekt fő értékei, a természeti környezetbe ágyazottság, az örök panoráma a solymári hegyekre, a parkosított út melletti zöldsáv, a védettség, és az intim lakókert.

A fejlesztésünk a változatos igényeket figyelembe véve kínál otthoni lehetőségeket az egyedülállók számára, valamint a családok számára is. A földszinten 4 kisebb lakás lett kialakítva, míg az emeleten 2 db kétszintes luxus lakás.

A vásárlói igényeket szem előtt tartva ezek különböző élethelyzetekre adnak megoldásokat. Így az egyedülálló egyetemistától kezdve az akár 4 gyermekes családok is megtalálhatják a számukra ideális otthont.

Az alsó lakások saját kis kerttel rendelkeznek. A felsőknek pedig igyekeztünk hatalmas teraszok formájában kompenzálni a szabadtéri lehetőségeket.

A kisebb lakások praktikusan megtervezett terekkel rendelkeznek, amelyek ideálisak a fiatalok számára, vagy akár egy pár számára. Az alsó lakások „nem” kis kertjével kiváló lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra és a szabadtéri élményekre.

A felső lakások hatalmas teraszai a még több panoráma élvezetét és a kültéri élményeket kínálják felturbózva! A kétszintes luxus lakások minden igényt kielégítenek a nagyméretű teraszokkal és a magas színvonalú beépített funkciókkal.

A fejlesztésünk mindenki számára lehetőséget kínál a megfelelő otthon megtalálására, és a vásárlók számára lehetővé teszi, hogy megtalálják a számukra legideálisabb életstílust. Az igényesen kivitelezett és magas színvonalú lakások kiváló lehetőséget biztosítanak a kényelmes életre, valamint a kikapcsolódásra és a szabadtéri élményekre.

A környezet: A Pilis Budapest felé eső kapujában a Fehér-hegy és Vendel-hegy lábainál található a 30 ha-os fejlesztési terület. A több mint egy kilométer hosszan elnyúló lankás déli domboldalakat északról a Duna Ipoly Nemzeti Parkhoz tartozó NATURA 2000-es védettség alá eső tölgyesek, déli oldalról a solymári település határt kijelölő Háziréti patak zárják közre. Délkeleti irányban további lakó célú, illetve sport és oktatási célú fejlesztési övezetek lesznek. Nyugatra egy elvékonyodó hétvégi házas telekcsoport húzódik a Háziréti Horgásztóig.

Azt ingatlanok nagy értéke a déli irányban nyíló panoráma.

Az „Auchan Pilis-Solymár” áruház légvonalban 1 km-re, míg a solymári vasútállomás 1,5 km-re található. Az oktatási és minden egyéb intézmény, Óbudán és a környező településeken elérhetőek.

Gyere és nézd meg ezt a bámulatos helyet és egyeztess időpontot velem.

Társasházi alaprajzok

1. lakás – 61,54 m2 + 21 m2 terasz + 87 m2 kert

62 m2 – 2 szoba + nappali + étkező + 21 m2 terasz + 87 m2 saját kerti luxus társasházi lakás a földszinten.

Az alapterület 61,5 m2-rel rendelkező társasházi lakás egy igazi luxus otthon, ami minden szükséges kényelemmel rendelkezik. Az otthon terasza 21 m2, és a saját használatú kert 87 m2-rel biztosítja a nyugodt pihenést.

A lakásban két szoba van, + egy 15,5 m2-es nappali, egy 8,5 m2-es konyha és étkező található. Az előszoba 4,5 m2, a közlekedő pedig 4 m2. A WC majdnem 2 m2, a fürdőszoba pedig 5 m2-es.

Ez a 62 m2-es lakás tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet és a luxust keresik egy otthonban. A tágas tereknek köszönhetően mindenki számára elég hely jut, így a családtagok kényelmesen élhetnek együtt. A nyugodt kert és a terasz pedig tökéletes helyszíne lehet a családi és baráti összejöveteleknek.

ÁRA: 86 598 000,- HUF

2. lakás 89 m2 + 15 m2 terasz + 145 m2 kert

A Malomdűlőn található Malomerdő Villaparkban luxuslakásként áll rendelkezésre a 89 m2-es alapterületű társasházi lakás. Az ingatlan 15 m2-es fedett teraszt biztosít, ahol a tulajdonosok élvezhetik a szabad levegőt és a napsütést. Az 11 m2-es étkező és konyha tökéletesen felszerelt és praktikus, hogy elkészítsék az étkezéseiket.

A 20 m2-es nappali tágas és világos, ideális hely a családi időtöltéshez és a vendégek fogadásához. Az egyik szoba 10,5 m2-es, míg a másik szoba több mint 12 m2, biztosítva a kényelmes alvást. A fürdőszoba majdnem 6 m2-es és a wc is majdnem 2 m2es, ami kényelmet biztosít a tulajdonosok számára.

A nappaliból nyíló 15 m2-es terasz további lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Az ingatlanhoz 145 m2-es saját, intimebb zöld kert tartozik, amely a lakók számára tökéletes környezetet biztosít a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.

Ez a luxuslakás tökéletes választás azok számára, akik igénylik a kényelmet és a privát környezetet, és szeretik a természet közelségét.

ÁRA: 120 050 000,- HUF

3. lakás 133 m2 + 41 m2 terasz + 193 m2 kert

A Malomerdő Villaparkban található egy luxus társasházi lakás, amelynek alapterülete 133 m2, plusz 41 m2-es terasz és 193 m2-es saját kert. A lakás 2 darab, kb 21 m2-es fedetlen terasszal rendelkezik, amelyek kiválóak a nyári esték alatti családi vagy baráti összejövetelekhez.

Az étkező-konyhából álló egység mérete 15 m2, így elegendő tér áll rendelkezésre a konyhai tevékenységekhez. Az észszerűen megtervezett kamra mérete majdnem 4 m2, így elegendő tér áll rendelkezésre a tároláshoz is.

A lakás nagy nappalijának mérete 16 m2, amely kényelmesen befogadja a családot és a barátokat. Az ingatlan 2 fürdőszobával rendelkezik, amelyek 5 és 7 m2-esek, így pont elég hely áll rendelkezésre a reggeli rutin elvégzéséhez. A gardrób mérete majdnem 4 m2, amely biztosítja a ruhák megfelelő tárolását. Az ingatlan továbbá 3 hálószobával rendelkezik, amelyek a család számára biztosítják a szükséges privát teret.

Összességében elmondható, hogy a luxus társasházi lakás észszerűen és logikusan van megtervezve és elrendezve, ami igazi élményt biztosít neked és a szeretteidnek. A lakás kiváló lehetőséget kínál a kényelmes és nyugodt életre, a természetes környezet és a város közelsége mellett.

ÁRA: 185 650 000,- HUF

4. lakás 115 m2 + 26 m2 terasz + 104 m2 kert

A Malomdűlőn a Malomerdő Villaparkban található egy 115 m2-es luxus lakás, ami 26 m2-es fedett terasszal és 104 m2-es saját kerttel rendelkezik.

Az ingatlan három közepes méretű hálószobával, egy 8 m2-es fürdőszobával és egy 2 m2-es wc-vel várja a leendő tulajdonosait.

A 18 m2-es nappalit, az étkező és a konyha egysége egészíti ki, ami összesen 15 m2.
A lakásból nyíló 26 m2-es terasz tovább növeli a lakás élhető tereit.

Az összes kényelmes és funkcionális helyiség az otthon melegét és kényelmét kínálja neked és a családod számára.

Ez a luxus lakás tökéletes lehet mindazok számára, akik egy nyugodt, csendes környezetet keresnek a város zajától távol, miközben minden kényelmi lehetőséggel rendelkeznek.

Az ingatlan szép, zöld környezetének és a saját kertnek köszönhetően az itt lakók könnyedén kapcsolódhatnak ki a mindennapi rohanásból és élvezhetik a nyugalmat, és a természet közelségét.

A lakás kiváló elhelyezkedése miatt, amikor a város nyüzsgését keresik, az is könnyen elérhetik, mert mindössze 8-10 perc autóútra van Óbudától.

 

ÁRA: 153 600 000,- HUF

5. lakás 163 m2 + 36 m2 terasz  + tetőkert

A Malomdűlőn a Malomerdővillaparkban található egy igazi luxuslakás, melynek területe 163 m2, és 36 m2-eses terasszal bővül. Az ingatlan saját tetőkerttel is rendelkezik, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik a Pilisi-hegyekre és az egész lakóparkra.

A lakás nappalija 22 m2-es, a konyhából és az étkezőből álló tér 24 m2, továbbá egy 3 m2-es kamra is található benne.
Az ingatlanban 2 nagyméretű szoba és 2 gardrób helyezkedik el, valamint a fürdőszoba majdnem 9 m2-es, és külön WC is rendelkezésre áll.

Az egész lakás stílusa elegáns és kényelmes, a terasz pedig tökéletes hely a nyári esték kikapcsolódásához. A saját tetőkert pedig igazi különlegességnek számít, ahol a Te és a családod a természet közelségét élvezhetitek.

Összességében, a Malomdűlőn található társasházi luxuslakás remek lehetőség azok számára, akik kényelmes és stílusos otthonra vágynak, ahol minden kényelemmel rendelkeznek, és ahol a természet közelsége is elérhető.

ÁRA: 210 000 000,- HUF

6. lakás 209 m2 + 45 m2 terasz  + tetőkert

A Malomdűlőn a Malomerdő Villaparkban található társasházi luxuslakás, egy igazi zártkörű oázis a nyüzsgő városi élet közepette. A 209 m2-es, igazán impozáns méretű, lakás plusz 45 m2-es terasz és saját tetőkert biztosítja a lakók számára a tér és a privát környezet örömét.

A lakásban 3 nagy szoba található, 13, 14 és 14 m2-es mérettel, valamint egy 9,5 m2-es fürdőszoba és egy majdnem 5 m2-es fürdőszoba.
A 22 m2-es nappali és a 26 m2-es konyha és étkező tér, tökéletes helyszínt kínál a család vagy a barátok összejöveteleire. A lakás két oldalról is rendelkezik fedetlen terasszal, az egyik 15 m2-es, a másik pedig több, mint 30 m2-es. Ezen kívül van egy 24 m2-es tároló is.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen bámulatos a panoráma a Pilisi hegyekre és a lakóparkra. Az elrendezés kiváló, amely bőséges helyet biztosít neked, a családodnak, a barátoknak, vendégeknek, tehát mindenkinek.

Összességében ez a luxuslakás egy kiváló lehetőség azok számára, akik a városi életet kedvelik, de a magánéletükben is fontos számukra a privát környezet.

ÁRA: 268 800 000,- HUF

Malomdűlőn a Malomerdővillapark egy egyedülálló park , amelynek építése során nemcsak az ingatlanok hanem a természetet is figyelembe veszük , házaink úgy épülnek hogy a kertel együtt adjuk át a leendő gazdájának
120 új otthon épül 1 500-2 000 m2 nagyságú telkeken.

A villaparkban minden meglesz ami neked és családodnak kelhet, bölcsőde, óvoda, iskola, gyerek megőrző, wellness-sport létesítmény rész, sétáló park-plázs, bevásárláshoz kis üzletek, bulizóna külső területen , állatkert-simogató, templom.

Házaink nagyon kevés rezsivel és közös költséggel üzemeltethetőek, köszönhetően, modern hőszivattyúknak, napelemeknek, fúrt kutjainknak, vízgyűjtőinknek , energiatakarékos megoldásainknak.

Mivel mi is itt fogunk élni, és dolgozni, ezért mindent úgy csinálunk és gondolunk át minden háznál, mintha a magunkét építenénk.

Mivel hosszú távon gondolkodunk mindent úgy csinálunk, hogy legalább 20-30 évig működjenek, különösebb karbantartás nélkül, majd utána még 100-t .
Nemcsak szép és igényes ingatlan kerül a birtokába mindenkinek, hanem olyan egyedülálló befektetéssel is gazdagodik, amelynek értéke az évek múlásával egyre csak nő.

Neked megálmodva álmaid otthona!

A malomerdővillaparkban a házak CLT technikával épülnek , ezért környezettudatos és szemétmentes építkezés, légtömör házak , amelyeknek a fenntartási költsége nagyon alacsony.

A száraz építésnek, előnye a házban kevesebb a baktérium, mint tégla építésű épületekkel szemben.
A kisebb falvastagságok miatt 10%-kal nagyobb hasznos alapterület (élettér) nyerhető a használatával, a hagyományos téglaépületekhez képest.

Gyere és nézd meg ezt a bámulatos helyet és egyeztess időpontot velem.