https://malomdulovillapark.hu/
Miben tud nekem segíteni? Miért pont önt bízzam meg? Mi a garancia arra, hogy el fogja adni az ingatlanomat? Hogyan zajlik az értékesítési folyamat? Mennyi a közvetítői díj eladás során és mikor kell fizetni? Ebben a cikkben az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdéseket igyekszem megválaszolni.

Miben tud nekem segíteni?

Ha eladni szeretne, akkor segítek, hogy ingatlana gyorsan vevőre találjon. Nem kell szabadnapokat kivennie a munkahelyén, hogy az eladással járó feladatokat ellássa. Ezeket mind elvégzem én ön helyett. Például az aktuális piaci helyzet ismeretében meghatározom, hogy maximum mennyiért lehet eladni az ingatlant. Elkészítem a profi hirdetést, amit közzéteszek a legnépszerűbb ingatlanportálokon. Szűröm a komolytalan érdeklődőket, időpontokat egyeztetek a lehetséges vevőjelöltekkel és az áralku során foggal-körömmel védem az ön érdekeit. Ha vásárolni szeretne, akkor segítek az elérhető hitelkonstrukciók között való eligazodásban, a megfelelő ajánlat megtalálásában és a banki ügyintézésben is. Emellett a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igényléséhez is teljes körű támogatást nyújtok.

Miért pont önt bízzam meg?

Nem mondom, hogy engem bízzon meg, csak kérem, adjon egy lehetőséget. A célom az, hogy ön mindig a lehető legjobban jöjjön ki az üzletből. A Magyar Ingatlanosok Országos Szövetségének regisztrált tagja vagyok. Magyarul, oroszul és angolul is közvetítek az eladók és a vevők között. Ha velem működik együtt, akkor az adásvétel sikerességét ingatlanközvetítőből, értékbecslőből, ügyvédből és pénzügyi tanácsadóból álló szakértő csapat garantálja.

Mennyi a közvetítői díj eladás során és mikor kell fizetni?

Körülményektől függően kettő és öt százalék között mozog a közvetítői díj. Ahhoz, hogy pontos összeget tudjak mondani, szükséges az ingatlan személyes megtekintése. Törekszem arra, hogy az eladó által elvárt értékesítési áron felül érvényesítsem a közvetítői díjat, így gyakorlatilag nem jelentkezik plusz költségként a tulajdonos számára. Munkám nemcsak a vevő megtalálásáig tart, hanem segítek az adásvétel minden lépésénél. A sikeres lebonyolítást követően, az ügyvédnél fizetett előlegből kapom meg az előre megbeszélt közvetítői díjat.

Mi a garancia arra, hogy el fogja adni az ingatlanomat?

Megfelelő tapasztalattal, felkészültséggel, árazással és marketinggel minden ingatlan eladható. Ezekben tudok segíteni, de a piacot befolyásolni nem tudom, pedig végső soron az határozza meg az eladási árat. Szóval garanciát csak arra tudok vállalni, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni annak érdekében, hogy a leggyorsabban és a lehető legmagasabb áron adjam el ingatlanát.

Hogyan zajlik az értékesítési folyamat?

Előre egyeztetett időpontban kimegyek az ingatlanhoz, felveszem a személyes adatokat és az ingatlannal kapcsolatos információkat, illetve megállapodunk a közvetítői díjban. Fotókat és alaprajzot is készítek a hirdetéshez, amit közzéteszek a legnépszerűbb oldalakon. Számos ingatlanportállal állok kapcsolatban, így a hirdetése akár 44 oldalon is megjelenhet. Emellett belső körben is hirdetem az ingatlant, olyan kollégáknak, akik lehet, hogy pont tudnak rá vevőt. 

Mivel az én számom szerepel a hirdetésben, hozzám futnak be a hívások és én válaszolok a kérdésekre. Megtekintés előtt ellenőrzöm az érdeklődőket, ha kiderül, hogy a vevőjelölt vásárlási szándéka nem komoly vagy esélytelen, hogy bármi módon kifizesse az értékesítési árat, akkor a megtekintésig el sem jutunk. Előre egyeztetett időpontban körbevezetem a potenciális vevőjelölteket az ingatlanban és válaszolok a kérdéseikre. 

Amint az egyikőjükből tényleges vásárló lesz, átbeszélem vele az adásvétel menetét. Támogatást nyújtok az ügylet minden egyes lépésénél, ajánlok megbízható és korrekt áron dolgozó ügyvédet és segítek az energetikai tanúsítvány elkészíttetésében is.

Ha ingatlaneladás vagy -vásárlás során megbízható és profi szakemberre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Molnár Adrienne
ingatlanközvetítő