https://malomdulovillapark.hu/

CIAOBERTO BELSŐÉPÍTÉSZET

A PILISI HEGYEK LÁBÁNÁL

A MALOMDŰLÖN

Mi a fontos Neked?

Az otthon melege – az otthon lelke

OTTHONOD LELKE: A KONYHA!

Az otthon melegét és lelkét adó konyha nagymértékben meghatározza, hogyan érezzük magunkat a mindennapok során, legyünk akár mesterszakácsok, háziasszonyok, konyhatündérek vagy merész kísérletezők. Élvezz hát minden itt töltött percet, legyen konyhád egyszerre stílusos, praktikus és környezetbarát!

EGÉSZSÉGES OTTHON

Nincs fontosabb szeretteid és önmagad egészségénél, ez pedig otthonodban kezdődik! A környezet- és egészségbarát alapanyagokból készült bútorok, burkolatok és festékek segítenek családod egészségének megőrzésében, miközben otthonod környezetterhelését is csökkentik.

STÍLUSOS HARMÓNIA

Konyha és étkező, nappali és hálószoba – általában egyetlen fal választja el őket, vagy még az sem. A Ciao Berto olasz designereinek köszönhetően belső tereidet tökéletes harmóniába hozhatod egymással, így neked már csak hátra kell dőlnöd új kanapédon és élvezni otthonod kényelmét.

MERT NEKÜNK TE VAGY A FONTOS

Belső tereid harmóniája derűt hoz családod és a te életedbe, miközben személyiségedet és egyedi stílusodat tükrözi vissza. Megőriznél valamit a múltból, de érdekelnek az újdonságok is? Csapatunk segítségével összhangba hozhatod a régit és az újat, hogy otthonod igazi álomotthon legyen.

MERT JELSZAVUNK A MINŐSÉG

Felejtsd el a kommersz, értéküket gyorsan vesztő bútorokat! Kiemelkedő minőségű, praktikus és esztétikus termékeink akár egy életen át veled lehetnek, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomodat.

MERT GONDOLUNK A FÖLDRE IS

Nem kell döntened a stílusos otthon és a környezettudatos életmód között. Bolygóbarát termékeink szín- és méretválasztékának köszönhetően biztosan megtalálod a hozzád leginkább illő konyhát, asztalt vagy kanapét – és mindezért még Földünk is hálás lesz neked.

TERVEZÉS

Új lakásba költözöl? Vagy felújítanád meglévő otthonod? Válaszd komplex belsőépítészeti és lakberendezési szolgáltatásunkat: pincétől a padlásig, tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk otthonod belső tereinek kialakítását.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Kevés a hely, alacsony a plafon és még derékszög sincs otthonodban? Ne aggódj, a helyszíni felmérés minden kihívást feltár számunkra, ami csak izgalmasabbá teszi számunkra a tervezés és kivitelezés folyamatát.

KONCEPCIÓ

Sokszor csak egy apró tanácsra van szükség, hogy felfrissítsd otthonodat. Rendszeresen szervezünk „lakberendező napokat”, amelyek során ingyenesen kérhetsz tanácsot szakértőinktől.

Molnár Adrienne új építésű házak a Malomdűlőben

PANCER EVELINA

Építészmérnök, belsőépítész
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett tanulmányaimat követően építészként számos hazai és külföldi projektben dolgozhattam, így széleskörű tapasztalattal rendelkezem mind a kivitelezés, mind a látványtervezés terén. Többek közt Amerikában szereztem szakmai tapasztalatot, ahol magánlakások tervezése és szállodák felújítása során ismerkedtem meg a lakberendezés és a belsőépítészet világával, ami teljesen magával ragadott.
Célom, hogy szép, élhető és praktikus tereket hozzak létre ügyfeleink számára a bolygóbarát szemlélet is képviselve. Hiszem, hogy régi és új harmóniába kerülhet egymással, és ezt a gondolatot követve fogtam bele munkáim során tárgyak átalakításába. Kisebb változtatásokkal és új funkcióval egy kedves, régi tárgy különleges díszévé válhat otthonunknak – és lelkünknek is.

Miben tudok segíteni neked?

  • Belsőépítészeti, látvány- és konyhatervezés,
  • Konzultáció,
  • Helyszíni felmérés,
  • Homestaging,
  • Tervezési tanácsadással koncepciótervezés.

Legyen az otthonod harmóniája a szivárvány összes színében!

Malomdűlő, Villa park, Malomdülö Villapark, új építésű házak, öko házak, minimál új házak, Pilisborjenő telek, Pilisborjenő ház, Pilisborjenő újépítésű ház, Solymár újépítésű ház, Solymár telek, Solymár ház, Kitecohome, kitecoház, isb házak, erdei panoráma, Pilisi panoráma, egészséges házak, egyedi házak,

Kérd a katalógust a Ciao Berto termékekről.

Esetleg nézd meg spam-ben! cool

 

CIAOBERTO KATALÓGUS