https://malomdulovillapark.hu/

BOLYGÓBARÁT HÁZ

A PILISI HEGYEK LÁBÁNÁL

A MALOMDŰLÖN

Több energiát termel, mint amit elfogyaszt

Jobb adni, mint kapni – így van ez egy bolygóbarát házzal és az energiával is. Környezete mellett pedig lakóiról sem feledkezik meg: a rezsi nélküli élet megteremtésével egy élhetőbb jövőt hoz el mindennapjainkba.

Összeolvad környezetével

Nemcsak kíméli környezetét, hanem eggyé válik vele. Túlzásoktól, mértéktelenségtől mentes: pontosan annyi, amire hosszú távon szükség lehet. Így válhat ház és lakója egyaránt a természet részévé.

Víztudatos mindennapok

Minden cseppjében ott az élet, védelmeznünk kell hát a XXI. század legnagyobb kincsét. Egy bolygóbarát ház összegyűjt, tisztít, használ, regenerál – oltalmazza az élet forrását.

A kulcsszó: egészség

Természetes anyagok, lélegző falak, tiszta levegő – minden részletével óvja lakóinak egészségét, miközben környezetével összhangban működik.

MIT AD NEKED A PILLANGÓHÁZ?

0 Ft energiaszámla

Rezsi nélküli élet? Ez már nem a távoli jövő, hanem nagyon is a jelen! A pillangóház passzívházként gondoskodik önnön energiaszükségleteiről, megkímélve ezzel pénztárcádat is.

0 Ft üzemanyagköltség

10 év múlva már csak elektromos autót vásárolhatunk, érdemes hát előre gondolkodni! Egy pillangóház napelemrendszerének köszönhetően magadnak termelheted meg autód „üzemanyagát”, ezzel is csökkentve a környezetterhelést és az utazásra fordított összegeket.

-90% vízdíj

Túlnyúló felületeivel egy 100 m2 alapterületű pillangóház közel 150 m2-ről gyűjti az esővizet, aminek mennyisége évente akár 75 m3-t. Ez a mennyiség okos felhasználással szinte önellátóvá teszi otthonodat.

Környezettudatos életmód

Ne csak kíméljük környezetünket, hanem váljunk vele eggyé! Szabadulj meg minden mértéktelenségtől, válassz egy élhető, túlzásoktól mentes életet. Egy passzívház 95%-kal kevesebb környezetterhelést jelent, mint egy hagyományos lakóház. Így otthonoddal együtt a természet részévé válhattok.

Összhangban a természettel

Élvezd a természet minden rezdülését, akár otthonod falain belül! A pillangóház szerkezetének köszönhetően környezeteddel könnyedén kerülhetsz harmóniába.

Soha többet lépcsőmászás

Élhető terek egy szintre optimalizálva. A szerkezeti kialakításnak köszönhetően a lakók életkorának előrehaladásához vagy a házban élők számának változásához igazodva könnyen alakíthatók a pillangóház funkciói, terei.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Személyre szabott tervek

Személyes igényeid alapján készítjük el egyedi terveinket, hogy új otthonod minden részletében tökéletes legyen.

Bútorozás

Minőségi, környezetbarát, mégis egyedi bútorokra vágysz? Válogass kedvedre olasz és francia designerek által megálmodott bútoraink közül!

Belsőépítészeti terv

Régóta tudjuk: nem csak a külső számít. Ezért készítjük el – igény esetén – otthonod belsőépítészeti tervét is.

Otthon 90 munkanap alatt

Álomotthon 90 munkanap alatt? Nálunk ez is lehetséges, ha típusházainkból választasz!

Kertrendezés

Otthonod része a kerted is, erről sem feledkeztünk meg: szakembereink segítenek, hogy elképzeléseidet itt is megvalósíthasd.

Kulcsrakész kivitelezés

Lépd át új otthonod küszöbét, és élvezd a bolygóbarát, mégis kényelmes életet. Ne feledd: egy álomotthon mindenkinek jár!

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Passzívházszerkezet

Felépítés: szigetelt lemezalap, előre gyártott speciális formahab közé öntött betonváz, 44 cm-es vastagsággal; kettős szigetelésű betonmagvas födémszerkezet.

Napelemrendszer

Minimum 4 kW összteljesítményű rendszer.

Nyílászárók

3 rétegű, tartós, kiváló minőségű ajtók és ablakok.

Vízgyűjtő rendszer

Integrált vízgyűjtő és elosztó hálózat, föld alatt elhelyezett 3 osztatú (frissvíz, szürkevíz, locsolóvíz) tartállyal, szűrőkkel felszerelve.

Okosház

Banki biztonsági szintű, saját hálózatra kapcsolt, távvezérelhető rendszer, amely kiterjed a védelemre, az energiagazdálkodásra, a világítástechnikára és a szórakozásra.

Felületképzés

Választható felsőkategóriás, egészségbarát burkolatok.

Gépészet

Cél az egészség- és bolygóbarát környezet megteremtése: optimális szellőztetés, megfelelő hűtés-fűtés, ideális világítás, mindez a szükséges elektromos hálózat pontos kialakításával támogatva.

Árnyékolás

Kiemelkedő minőségű kül- és beltéri árnyékolók, melyek segítenek otthonunk belső hőmérsékletének kialakításában, valamint a jó közérzet és egészség fenntartásában.

Bolygóbarát élettér

Egyedi konyhák, gardróbok és fürdőszobák magas minőségű, környezetbarát alapanyagok felhasználásával. Személyre szabott, kreatív megoldások mindennapi életünk alapvető szükségleteinek kielégítése érdekében.

HOGYAN ÉPÜL A PILLANGÓHÁZ?

Kérd a részletes technikai információkat a Bolygóbarát házakról és  válaszlevélben hamarosan érkezik.

Esetleg nézd meg spam-ben! cool

 

BOLYGÓBARÁT HÁZAK TECHNIKAI

Berendezzük az otthonodat első osztályú, méretre készült, olasz dizájnú bútorokkal. Legyed az otthonod harmóniája a szivárvány összes színében.